divendres, 11 de març del 2011

Blocs encara rendibles

Crear una web o un bloc és avui més senzill que mai gràcies a la multitud d'eines que ofereix la xarxa. Però a vegades el que neix com un simple projecte personal comença a tenir èxit més enllà del grup d'amics. No fa falta tenir audiències massives en una pàgina web per treure'n rendibilitat. Tothom ho pot fer. És difícil fer-se ric, però sí amortitzar la web.
Les xarxes socialsón com estar de lloguer. Tenir el teu bloc, la teva pàgina, és tenir la teva propietat i poder explotar-la. Els blocs han evolucionat. Cada vegada n'hi ha menys de caràcter personal, ja que amb aquesta finalitat ja hi ha Facebook i Twitter. El 80% dels nostres clients són particulars o petites webs.

En la meva opinió aixó de fer-se un bloc avui en dia, esta bè perquè serveix per poguer aprendre informàtica, i saber navegar millor a internet, perquè encara hi ha persones que no saben. Es molt fàcil aconseguir una web o blos, i lo millor es que no hem de pagar res per poder obtenir un. Sobretot per a les persones que no havien escoltat parlar mai d’aixó, i volen tenir un. 

Sortida Monserrat


COM FER UNA PRESENTACIÓ ON-LINE

Pe poguer fer una presentació On-Line podem elegir doues pàgines que con les seguents: www.slide.com o www.imageloop.com. Aquetes pagine que he possat serveixen per poder fer videos on-line. Jo he agafat slide perquè m'agradava mès les funcion que tenia, tambè perquè vaig comprovar que era mès ràpid que imgeloop.
Les dues pàgines sòn mes o menys semblants, però slide es mès ràpida i sencilla.
Aquesta pàgina es mès sencill perquè, nomès agafen les imatges que volem que surtin, tambè ens permet elegir el fons i posar tots els detalls possibles en el nostre videos.
Per a mi aquetes pàgines estan bè perquè les pot utilitzar tothom que vulgui fer un video, pero l'unic que li falta es que als videos se lis poguès afegir musica, pero igual estan bè.