divendres, 11 de març del 2011

Blocs encara rendibles

Crear una web o un bloc és avui més senzill que mai gràcies a la multitud d'eines que ofereix la xarxa. Però a vegades el que neix com un simple projecte personal comença a tenir èxit més enllà del grup d'amics. No fa falta tenir audiències massives en una pàgina web per treure'n rendibilitat. Tothom ho pot fer. És difícil fer-se ric, però sí amortitzar la web.
Les xarxes socialsón com estar de lloguer. Tenir el teu bloc, la teva pàgina, és tenir la teva propietat i poder explotar-la. Els blocs han evolucionat. Cada vegada n'hi ha menys de caràcter personal, ja que amb aquesta finalitat ja hi ha Facebook i Twitter. El 80% dels nostres clients són particulars o petites webs.

En la meva opinió aixó de fer-se un bloc avui en dia, esta bè perquè serveix per poguer aprendre informàtica, i saber navegar millor a internet, perquè encara hi ha persones que no saben. Es molt fàcil aconseguir una web o blos, i lo millor es que no hem de pagar res per poder obtenir un. Sobretot per a les persones que no havien escoltat parlar mai d’aixó, i volen tenir un. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada