diumenge, 19 de juny del 2011

Creant un canal YouTube


Crear un canal a YouTube ens permet pujar els nostres vídeos i les nostres creacions a Internet per a que tothom les pugui veure.

És gratuït, i per començar a crear-lo el que hem de fer és entrar a: http://www.youtube.com/?gl=ES&hl=es i donar-li a "Crear cuenta". Ara haurem d'omplir un senzill formulari amb les nostres dades personals i al acabar, clickar a "Acepto".

Ara que ja tenim el nostre compte fet, podem començar a pujar videos o personalitzar el nostre canal i el nostre perfil amb les dades que volguem enseñar al món. Jo recomanaria fer el perfil, i pujar un vídeo abans de personalitzar el canal per poder veure com queden les opcions que esculls.
Per editar el perfil hem de fer click al botó del nostre nick (dalt de tot) i de les opcions que ens surten clickar a "Cuenta". Arribarem a una pantalla amb diferents sub-apartats per poder omplirlos amb les nostres dades.
Per pujar un vídeo, clickem a "Subir" (a prop del cercador) i seguim les instruccions que ens donen (seleccionar l'arxiu, omplir les dades, pujarlo, etc.). I quan acabi  ja el podrem anar a veure al nostre canal (algunes vegades triga una mica més, perqué s'ha de processar pero normalment no sol trigar).
Ara que ja tenim un vídeo pujat, és bon moment per personalitzar el canal, accedim a ell clickant al nostree nick i "canal". Les opcions de personalització són els botons grisos que estan justament a baix del cercador. Elegim les opcions que més ens agraden i guardem. Per a veure els canvis refresquem la pàgina, i sempre les podem tornar a canviar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada