diumenge, 19 de juny del 2011

Xarxes socials

Facebook: El Facebook és una xarxa social llançada el 2004 i que pertany a la companyia privada Facebook, Inc. La xarxa permet afegir gent com a amics i enviar-los missatges, compartir enllaços, fotografies i vídeos, entre d'altres coses; és obert per a tothom qui tingui més de 13 anys, i només cal una adreça de correu electrònic vàlida per registrar-s'hi.
Segons uns estudis que van fer a partir del 2009 era la red social mès utilitzada, desprès de MySpace.

Myspace: és un lloc web d'interacció social format per perfils personals d'usuaris que inclou xarxes d'amics, grups, blogs, fotos, vídeos i música, a més d'una xarxa interna de missatgeria que permet comunicar uns usuaris amb uns altres i un cercador internet.

Twitter: És un servei de microblogging que permet als seus usuaris enviar i llegir missatges de text d'una longitud màxima de 140 caràcters.Aquestes actualitzacions es mostren en la pàgina de perfil de l'usuari, i són també enviades de forma immediata a altres usuaris que han triat l'opció de rebre-les.

Flickr: És un lloc web per a organitzar fotografies digitals que funciona com una xarxa social. És un servei molt utilitzat pels usuaris de blocs com a dipòsit de fotos.

Tuenti: És una xarxa social d'internet creada el 2006 per l'estatunidenc Zaryn Dentzel. Disponible en quatre llengües oficials a Espanya. És un dels llocs web més visitats d'Espanya, segons Alexa Internet.

Blogger: És un servei per crear i publicar un blog fàcilment. L'usuari no ha escriure cap codi o instal·lar programes al servidor o d'scripting. Blogger accepta pel hosting dels blogs el seu propi servidor (Blogspot) o el servidor que l'usuari especifiqui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada